Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

MENTINERE IN ACTIVITATE PESTE IMPLINIREA VARSTEI DE PENSIONARE

I. Conform deciziei Curtii Constitutionale nr 387/2018, femeile care indeplinesc conditiile legale de pensionare (nascute inainte de 1 iulie 1958) pot opta, conform art 28 alin 3 din Metodologie, pentru pensionare incepand cu  data de 1 septembrie 2019 sau pentru mentinere in activitate pana la implinirea varstei de pensionare, completand, pana pe 31 Ianuarie 2019, la nivelul unitatii scolare, aceasta CERERE, iar unitatea scolara va informa inspectoratul scolar completand aceasta macheta (care va fi transmisa la ISJ pana pe 4 februarie 2019)

 

II. Barbatii nascuti inainte de 1 septembrie 1954, deci care pana la 1 septembrie 2019 implinesc 65 de ani, pot solicita mentinere in activitate ca titular, conform art 28 alin 4 din Metodologie, completand, la nivelul unității, aceasta CERERE, pana pe 31 Ianuarie 2019, si parcurgand etapele descrise in calendarul de mai jos (ACESTE ETAPE NU SUNT VALABILE SI PENTRU FEMEILE NASCUTE INAINTE DE 1 IULIE 1958 DESPRE CARE S-A FACUT PRECIZAREA LA PARAGRAFUL ANTERIOR):

Calendar_Mentinere in activitate

Extras din metodologie_Mentinere in activitate ca titular

Acord mentinere ca titular

Comunicare ISJ privind mentinerea ca titular

NOU Lista cadrelor didactice titulare mentinute in activitate, in anul scolar 2019-2020, peste implinirea varstei de 65 de ani