Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

REZULTATE FINALE CONCURS DE OCUPARE A POSTURILOR_DUPA CONTESTATII

REZULTATE initiale

REZULTATE FINALE DUPA CONTESTATII

Contestațiile se depun/ transmit la Inspectoratul Școlar astfel:

-în data de 4 august 2020 până la ora 21:00

-în data de 5 august 2020 până la ora 12:00

            Conform Procedurii MEC nr 32446/24.07.2020, in contestație candidatul va preciza următoarele informații: județul, nr. și denumirea centrului de concurs, numele, inițiala tatălui, prenumele, codul numeric personal, disciplina la care a susținut proba scrisă în cadrul concursului și nota contestată, adresa de e-mail, numărul de telefon și denumirea uneia dintre instituțiile/ unitățile de învățământ absolvite.

            Contestația se depune personal de către candidat sau prin împuternicit, acesta din urmă prezentând procura notarială în original.

            Contestațiile se pot transmite și prin poștă electronică la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

            În situația în care contestația se transmite prin poștă electronică candidatul anexează la contestația trimisă și o copie a buletinului/ cărții de identitate.

            Model de contestație