Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

CONCURSURI IN TIMPUL ANULUI SCOLAR (date in curs de actualizare)

La concursurile organizate de unitatile scolare in baza Metodologiei aprobate prin OMEN nr 4959/2013, completata si modificata prin OMEC nr 5574/2020, pot participa, cu prioritate, cadrele didactice calificate. In cazuri exceptionale, in lipsa inscrierii la concurs a personalului calificat, unitatile scolare pot organiza testari si pentru suplinitorii fara studii corespunzatoare postului.

In etapa de depunere a dosarelor de concurs, suplinitorii fara studii corespunzatoare postului ramasi nerepartizati de ISJ Calarasi in sedinta din 4 septembrie a.c. pot solicita, prin cerere scrisa depusa la centrul de concurs, incadrarea pe posturile scoase la concurs daca la concursurile respective nu se inscriu cadre didactice calificate.

Concurs Centrul Lehliu

Concurs Centrul Valea Rosie

Concurs Vlad Tepes

Concurs Belciugatele

Concurs Scoala Carol I Călărași

Concurs Centrul Galbinasi

Concurs Ulmeni

Concurs Centrul Dor Marunt (anunt actualizat la data de 6 octombrie 2020)

Concurs Constantin Brancoveanu Calarasi

Concurs Independenta (post de profesor de sprijin 0,88 norma) depunere dosare 8-9 Octombrie 2020, concurs 12 Octombrie 2020.

Concurs Independenta (post de invatator)

Concurs Scoala Dalga (educatie fizica si sport)